Actimove sport bokatámasz M méret

2990 Ft

Actimove Sport bokatámasz sport sérülések után vagy újrasérülés megelőzésére

1 db/doboz

Bokaízületi sérülések megelőzésére, enyhe húzódások, bokaízületi instabilitás, duzzanat és gyengült izomzat esetén

M méret: 24-28  cm

A szükséges méret meghatározásához mérje meg a boka körméretét a bokacsont fölött.

COOLMAX PRO: elvezeti a nedvességet, szárazon tart

“Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Bújtassa bele a lábfejét úgy hogy az Actimove logó felfelé nézzen. A sarok a megfelelő felvétel esetén szabadon marad.

A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet.”

Az innovatív COOLMAX Air technológiának köszönhetően gyors száradást és légáteresztést biztosít az izzadás elkerülése érdekében. Neoprén-és latexmentes anyagának köszönhetően bőrbarát és kényelmes. Könnyen felhúzható ezáltal egyszerű a használata. A keresztpántok megfelelő stabilitást adnak, hogy a sportolás biztonságos legyen. Jobb és bal lábon is cipővel is hordható. 40°on mosható.

Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Actimove termékek elérhetők a patikában, vagy a gyógyászati segédeszközboltokban. Vásárlásukhoz nem szükséges orvosi rendelvény.

Ismerje meg többi Actimove ízületrögzítő termékünket is!

Actimove Sport bokatámasz sport sérülések után vagy újrasérülés megelőzésére

“A biomechanikus szakemberek által tervezett, 4 méretben kapható Actimove Sport bokatámasz enyhe és mérsékelt bokasérülések, ficamok, gyenge vagy duzzadt boka esetén, sportsérülések után használható. Segít elkerülni az újbóli sérüléseket és a boka krónikus instabilitását. Speciális COOLMAX AIR anyagának köszönhetően nem izzad bele sportolás közben sem, a neoprén-és latexmentes anyag pedig kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. Jobb és bal lábon is egyaránt viselhető. Cipővel is kényelmesen hordható. Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést. A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a bokatámasz egész nap viselhető.

Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz

AZ EGYES TERMÉKEK HASZNÁLATA ELŐTT A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Actimove sport bokatámasz M méret” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Shopping Cart